Youpret Oy, Älykäs tulkinvälityspalvelu

Tulkki ilman ajanvarausta

Youpret Oy, Älykäs tulkinvälityspalvelu

  • Julkaisu:2016
  • Asiakas:Youpret
  • Demo: www.youpret.com
  • Kehitys: 2016-
  • Teknologia: Android, iOS, Google Cloud, Stripe, Twilio

Youpret on tulkkauksen välityspalvelu Youpret yhdistää kaikki tulkkausmuodot yhdeksi palvelukokonaisuudeksi, jossa älykäs ja automatisoitu järjestelmä hoitaa tulkin valinnan, raportoinnin ja laskutuksen käsittelyn asiakkaan puolesta. Youpret Oy on 2016 perustettu Positive Productionsin osittain omistama kasvuyritys.


Pikatulkkaus - Youpret mobiilisovelluksen avulla asiakas saa oikean tulkin käyttöönsä puhelimen välityksellä, missä ja milloin vain - aikaa varaamatta, luotettavasti ja edullisesti minuuttihinnalla.


Youpret - tulkkaus hinta


Ajanvaraus - Youpretin kautta saat tulkin perinteisesti varaamalla tulkin etukäteen. Ajanvarauksen voi tehdä mobiilisovelluksessa tai selaimella.


Tulkkausjärjestelmä - Youpret on älykäs järjestelmä tulkkiyrityksille. Myös muut tulkkaustoimialan yritykset voivat hyödyntää toimialan parasta teknologiaa.


Youpret - nopea pikatulkki ja ajanvaraus


Perinteisen tulkkausliiketoiminnan digitalisoiminen poistaa prosessista hallinnollista työtä ja kustannuksia. Pikatulkkauksessa tulkia ei enää tarvitse varata etukäteen, eikä etätulkin käyttöön ei liity ylimääräisiä matkakuluja tai laskutusta alkavista tunneista. Ajanvaraustulkkauksessa automaatiot raportoinnissa ja työn välityksessä, mahdollistaa kevyellä hallinnollisella työllä kustannustehokkaamman toiminnan.


Älykäs ja automaattinen tulkinvälitys on toteutettu Google Cloud -pilveen. Aina ja kaikkialla saatavilla olevaa palvelua voi käyttää selaimella tai mobiilisovelluksilla. Datan avulla voimme varmistaa palvelun laadun ja nopeuden


Youpret kokemuksia - 5 syytä valita Youpret

Helsinki: Salomonkatu 17 A
Joensuu: Kauppakatu 17 B
TOP