Toimita

Helppoa mobilisaatiota tilitoimistoille

Toimita

  • Julkaisu:2016
  • Asiakas:Consista Oy
  • Demo: www.toimita.fi
  • Kehitys: 2015-
  • Teknologiat: Android, iOS, Web
Eroon paperikuiteista Toimita.fi-palvelulla

Rakennusliitto mullistaa rakennusalaa uudella mobiilipalvelullaan. Positive Productionin kanssa yhteistyössä kehitetty mobiilisovellus RaksApp digitalisoi rakennusalan työaikakirjanpidon ja liiton viestinnän. RaksApp-sovelluksen saavat käyttöönsä kaikki Rakennusliiton jäsenet jäsenetunaan.


Heti ostoksen jälkeen kuitista voi ottaa kuvan mobiilisovelluksella, valita listasta oikean kululajin ja lähettää kuitin kirjanpitäjälle tai yrityksen taloushallinnolle. Sen jälkeen kuitin voi heittää vaikka roskiin, sillä palvelun arkistointi täyttää kirjanpitolain ja verottajan vaatimukset.


Paritilit-tilitoimistoketju edelläkävijänä hyödyntämisessä

Paritilit on ollut mukana kehittämässä Toimita.fi-palvelua yhdessä Positive Productionsin kanssa. Paritilit oli myös ensimmäinen tilitoimisto, joka alkoi tarjota sovellusta asiakkailleen.


Asiakkaat ovat ottaneet palvelun hyvin vastaan, jo puolet asiakkaistamme käyttää sitä.

Yrittäjillä kuitteja kertyy paljon, joten Toimita.fi-mobiilisovelluksella voi helpottaa huomattavasti yrityksen taloushallintoa. Esimerkiksi takuukuitit säilyvät järjestelmässä ja ovat milloin tahansa haettavissa.

Petri Lindgren, toimitusjohtaja, Paritilit


Enemmän aikaa asiakkaan liiketoimintaa tukeville raporteille

Jotkut kantaisivat kuittisotkun mieluiten kirjanpitäjälleen, mutta eivät mielellään maksa kaikesta tositteiden kirjaamiseen ja selvittelyyn kuluvasta ajasta. Toimita.fi helpottaa myös kirjanpitäjän työtä, kun tositteet löytyvät aika- kululaji- ja maksutapajärjestyksessä.


Taloushallintoon kuuluu kirjanpidon lisäksi talouden suunnittelua ja johtamista tukevat lisäarvopalvelut. Toimita.fi helpottaa tositteiden käsittelyä, kun ne tulevat ajallaan ja järjestyksessä. Jos on jotain kysyttävää, kirjanpitäjä voi lähettää tarkennuspyynnön suoraan järjestelmästä ja asiakas vastaa siihen kännykällään. Säästyneen ajan voimme hyödyntää liiketoiminnan kannalta tärkeiden raporttien tuottamiseen.

Petri Lindgren, toimitusjohtaja, Paritilit


Toimita.fi integroituu saumattomasti muihin kirjanpidon järjestelmiin. Ominaisuuksia ja integraatioita myös kehittetään jatkuvasti käyttäjien toiveiden mukaan.


Olemme tietoisesti halunneet koota työkalumme useammasta erillisestä palikasta.

En usko, että yhden toimittajan yksi iso järjestelmä on paras ratkaisu nopeasti kehittyvässä maailmassa. Isot toimijat ovat usein vähän kankeita täyttämään uusia tarpeita. Jos et ole tyytyväinen johonkin ison järjestelmän ominaisuuteen tai hinnoitteluun, olet jumissa. Palasista koottu on joustavampi.

Petri Lindgren, toimitusjohtaja, Paritilit


Positive Productions Oy kumppanina

Paritilit luottaa Positive Productionsin osaamiseen digitalisaatiossa ja mobilisaatiossa.


Positive Productions on ollut loistava! He paneutuivat tosi hyvin meidän tarpeisiimme ja ymmärsivät nopeasti, mitä haluamme. Saimme hyvän tuen käyttöönottoon ja reagointi on ollut nopeaa myös sen jälkeen. Myös se on hyvä, että Positive Productions miettii koko ajan palvelun kehittämistä ja seuraavaa askelta.

Petri Lindgren, toimitusjohtaja, Paritilit


Helppoa mobilisaatiota tilitoimistoille

Toimita.fi-palvelu on kaikkien tilitoimistojen saatavilla. Käyttöönotto sujuu mutkattomasti Positive Productionsin tuella. Palvelu on mahdollista integroida lähes mihin tahansa taloushallinto-ohjelmaan. Heti valmiina on olemassa integroinnit Heeros-, BookMaster-, SoftOne- ja Tikon-ohjelmiin. Kieliversioista löytyy suomi, englanti, arabia ja venäjä.


Tarjoamme tositteiden hallintaan vaivattoman ratkaisun, joka helpottaa tilitoimiston arkea ja tuottaa lisäarvoa loppuasiakkaille.

Pekka Nurmela, toimitusjohtaja, Positive Productions


Tilitoimistot ovat olleet digitaalisia jo kauan, mutta Toimita.fi tuo sähköisen taloushallinnon asiakkaan taskuun saakka.

Pekka Nurmela, toimitusjohtaja, Positive Productions

Helsinki: Salomonkatu 17 A
Joensuu: Kauppakatu 17 B
TOP