Ajankohtaista

Pilvi on luonnolle paras

Tänään on #ylikulutuspäivä, olemme käyttäneet loppuun maapallon tänä vuonna tuottamat uusiutuvat luonnonvarat. Trendi on huonompaan päin, ylikulutuspäivän ajankohtaa on siirretty viikolla aikaisemmaksi verrattuna vuoteen 2000. Tietoisuuden kasvattamiseen tähtäävänä teemapäivänä on hyvä pohtia tehtyjen valintojen ja kulutustottumusten kestävyyttä.

Lue lisää
4 miljoonaa pyyntöä päivässä

Asiakas otti yhteyttä syksyllä 2014 ja kertoi tarvitsevansa nopean, isoja käyttäjämääriä kestävän hosting- ja julkaisu ratkaisun. Nopeuden ohella julkaistavan sisällön toimivuus erilaisilla päätelaitteilla ja selaimilla oli avainasemassa. Ratkaisun tuli toimia tietokoneiden sekä mobiililaitteiden selaimissa.

Lue lisää
Responsiivinen, mutta hidas

Internetin siirtyminen mobiiliaikakaudelle etenee yritysten julkaistessa responsiivisia, eli eri laitteille ja näytöille sovittautuvia, sivustoja. Mobiilikäyttäjä haluaa saada tarvitsemansa tiedon helposti ja pienellä näytöllä luettavassa muodossa. Suurin osa 2010-luvun alussa tai aiemmin julkaistuista sivustoista ei toimi hyvin mobiililaitteilla. Käyttöliittymän reponsiivisuus on paras suunnitella ja toteuttaa hyvin.

Lue lisää
Oletko toimialasi videovuokraamo?

Elämme kiinnostavassa tilanteessa. Digitaalinen murros on pyyhkäisemässä yli jokaisen toimialan. Prosessien digitalisoituminen vauhdittaa tiedon liikkumista. Tavaroiden ja palveluiden tuotantoketjut lyhenevät. Asiakkaat hyötyvät säästöstä, muutoksen häviäjät jäävät oman toimialansa jäänteiksi – videovuokraamoiksi.

Lue lisää
Jättiläisen harteilla

Aloittaessamme ensimmäisen aidon pilvipalvelun kehityksen vuonna 2008, Gartnerin nousevien teknologioiden hype-kuvaajassa huipulla olivat mikroblogit, sosiaaliset alustat ja videoneuvottelu. Hype-kurvin nousupuolella teki silloin tuloaan mm. pilvilaskenta, 3D tulostus, laajennettu todellisuus. Näistä nousevista, pilvipalvelut, ovat yleistyneet parhaiten. Meistä useimmat käyttävät useampaa pilvipalvelua päivittäin, työssä ja arjessa.

Lue lisää
Helsinki: Salomonkatu 17 A
Joensuu: Kauppakatu 17 B
TOP