Jättiläisen harteilla

Aloittaessamme ensimmäisen aidon pilvipalvelun kehityksen vuonna 2008, Gartnerin nousevien teknologioiden hype-kuvaajassa huipulla olivat mikroblogit, sosiaaliset alustat ja videoneuvottelu. Hype-kurvin nousupuolella teki silloin tuloaan mm. pilvilaskenta, 3D tulostus, laajennettu todellisuus. Näistä nousevista, pilvipalvelut, ovat yleistyneet parhaiten. Meistä useimmat käyttävät useampaa pilvipalvelua päivittäin, työssä ja arjessa.

Antiikin Kreikan myyteistä löytyy erikoinen parivaljakko. Sokea jättiläinen Orion kantaa apuriaan Cedalionia harteillaan. Symbioosi on voittamaton.


Pilvijättiläinen


Teemme pääosan uudesta kehityksestä Google Cloud -alustalle. Google Cloud on kehittynyt Googlen omien palveluiden alustana. Cloud tarjoaa loistavan ympäristön, skaalautuvuuden ja tavoitettavuuden jo hyvin pienillä kustannuksilla. Mittaamaton määrä kehitystyötä on tuottanut huikean teknisen kokonaisuuden – Jättiläinen jonka harteilla me voimme seistä.


Oikeastaan, Google-jättiläisen harteilla olisi vielä tilaa. Näköalat ovat hyvät ja hyödyt selkeät. Pilvessä asiakaspalvelu, tiedon hallinta ja paperiset prosessit tehostuvat.

Tagit:

Helsinki: Salomonkatu 17 A
Joensuu: Kauppakatu 17 B
TOP