HankiX

HankiX

  • Julkaisu:2021
  • Asiakas:Positive Productions Oy
  • Demo: www.hankix.fi
  • Kehitys: 2021-
  • Teknologia: Google Cloud, Mailgun, Active Campaign

HankiX on uudenlainen kaupankäynnin alusta. Alustan avulla voidaan tehostaa kohdetoimialan sähköistä kaupankäyntiä, silloin kun myytävä palvelu tai tuote ei sovellu perinteiseen verkkokauppaan. Useimmat asiantuntijapalvelut eivät sellaisia ole ja siksi niiden myynti verkossa on jäänyt muusta digitalisaatiosta jälkeen.


Palvelun asiakkaille HankiX tarjoaa tasaisen asiakasvirran, hyödyntäen hakukoneoptimointia, markkinoinnin automaatiota, maksettua ja ansaittua näkyvyyttä. Automatisoidut prosessit tuottavat päivittäin koosteen uusista saapuneista tarjouspyynnöistä. Asiakas voi itse arkistoida tarjouspyyntönsä, kun ei enää halua enempää yhteydenottoja. Palvelun tarjoamat karttanäkymät ja listat palveluntarjoajista pysyvät ajan tasalla, auttaen asiakkaita löytämään oman lähialueensa palveluntarjoajat.


Kuka tahansa Suomessa tai kansainvälisesti, voi ottaa alustan käyttöönsä ja rakentaa pitkälle automatisoidun sähköisen liiketoiminnan valitsemalleen toimialalle


Positive Productions Oy operoi itse HankiX -alustan kautta seuraavia palveluita:


Alusta on toteutettu Google Cloud -pilveen, käyttäen moderneja tekniikoita kuten Java, React, sekä integraatioita kuten Twilio, Mailgun, Active Campaign.


Helsinki: Salomonkatu 17 A
Joensuu: Kauppakatu 17 B
TOP